Kayseri Havalimanı’nda polis polisi vurdu!

Kayseri Havalimanı iç hatlar gidiş terminalinde meslektaşı ile tartışan bir polis cinnet getirdi. Önce meslektaşını silahıyla ateş ederek yaralayan polis memuru, ardından intihar girişiminde bulundu. Yaralı 2 polis, hastaneye sevk edildi.
Olay, saat 16.20’de Kayseri Havalimanı’nda meydana geldi. İç Hatlar Giden Yolcu bölümünde güvenlik noktasında görevli polis memuru Eyüp B., mesai arkadaşı Ali A. ile bilinmeyen nedenle tartıştı.
ÖNCE MESLEKTAŞINI SONRA KENDİSİNİ VURDU
Kavgaya dönüşen olayda Eyüp B., tabancasını çıkarıp meslektaşına 3 el ateş etti. Eyüp B., daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.
Yaralanan 2 polis, çağrılan sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Havalimanında yolcular büyük panik yaşarken, polis ekipleri havalimanında geniş güvenlik önlemi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya, Türkiye’de tatil için 10 lokasyon önerdi

Alman turistlere önerilen rotalar arasında Ölüdeniz, Kaputaş, Manavgat gibi destinasyonlar yer alıyor. Kullanıcılara otel ve …

Bir yanıt yazın