Erdoğan: 31 Mart, milli irade yüzsüzlerinin sonu olacak

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP’nin ikinci ortak mitingi Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Kürsüye çıkarak konuşmasını yapan Bahçeli, beka meselesinin önemine değinerek, “31 Mart seçimleri uçurumdan önce son çıkıştır” dedi. Bahçeli’den sonra sahneye çıkan Erdoğan ise, “Bu seçim milli irade yüzsüzlerinin sonu olacak” sözlerini kaydetti.

AKM Hipodrom’da düzenlenen Büyük Ankara Mitingi’ne katılmak için çok sayıda vatandaş, sabah saatlerinden itibaren alanı doldurmaya başladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan kürsüye çıkarak vatandaşları selamladı.

ERDOĞAN’IN KONUŞMASI

Bahçeli’nin ardından sahneye Erdoğan çıktı. Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Sordum şu sıralar hipodromda ne kadar insan var dedim; Emniyetin verdiği rakamı söylüyorum; 450 bin… Ankara biz 31 Mart’a hazırız diyor. Milletimizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Devletimizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Ezanımızı susturmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Ekonomimizi çökerterek işimizle aşımızla tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bunun için 31 Mart’ta sandıkta irademize sahip çıkacağız. Aman ha sandığa gitmemem diye bir şey yok. Sandıklara sahip çıkacağız. Tüm sandık görevlileri sandıklara sahip çıkacağız. 31 Mart sandıklarda hesaplaşma değil geleceğimizi tayin etme yerine dönüşecektir. 31 Mart’ta dünyanın öbür ucundan bizi tehdit edenlere öyle cevap vereceğiz ki bir daha kimse bu millete parmak sallama cesareti bulamayacak.

ÜLTİMATOM PEŞİNEN VERİLDİ

Ankara bir daha asla elitlerle anılan bir şehir olamayacak. Özgürlükle adaletle anılan bir şehir olacak. Hergün bölücü terör örgütünün temsilcisi olan partinin lideri Ankara’yı alacağız diye posta koyuyor. Hergün dozu artan küstahlıklara CHP’den bir tepki gördünüz mü? İttifakın diğer ortaklarından bir itiraz duydunuz mu? İtiraz edemezler seslerini dahi çıkaramazlar. Bunlara bizim oyumuzla seçildiğinizi bileceksiniz denilerek ültimatom peşinen verildi.

YÜZSÜZLERİN SONU OLACAK

Soyadı Yavaş olan var ya, sahte senetle iş gören var ya. CHP bu adamı aday yapıyor. Bu adam Ankara’nın başına gelirse ne tür sahte senetler düzenleyeceğini düşünün. Onun için bunlara dersi büyük vermek lazım. Yavaş HDP’nin oylarıyla seçildiğini bilecek diyor, bunu temeli olmayan Sezai söylüyor. Bu seçim milli irade yüzsüzlerinin sonu olacak.

İstanbul’da İmamoğlu bilecek ki diyor. Hem Kürt kardeşlerime hem tüm seçmenlere hakaret ediyor. İstanbullular da bunlara gerekli dersleri verecek biliyorum. Türkiye’de Kürdistan var mı? Kürdistan’da mı yaşamak istiyorsun, defol git orada yaşa. Türkiye’yi size böldürtmeyeceğiz.

ANKAPARK’A 360 BİN ZİYARETÇİ

Ankara’ya son 17 yılda 120 katrilyon liralık yatırım yaptı. Yükselen bir Türkiye var. Dünya bizi neden kıskanıyor, bundan dolayı. Ankapark’ın açılışını yaptık. 31 Mart akşamına kadar ücretsiz. Aldığım rakama göre şu ana kadar 360 bin kişi ziyaret etti. İmar barışı ile 447 bin başkentlinin sıkıntısını çözdük. Ankara’yı hızlı trenle tanıştırdık. Ankara-İzmir hızlı tren projesinin yapımı sürüyor. Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak. Ankara’daki yatırımcılarımıza son 17 yılda 45.5 katrilyon liralık teşvik sağladık. Önümüzdeki dönemde savunma sanayisinde özgün tasarımlarla ve ileri teknolojiyle Türkiye’yi küresel bir oyuncu haline getireceğiz.

İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN

Sayın Özhaseki 5 yıl Kayseri’nin belediye başkanlığını yaptı. İstanbul’da da aynı şekilde rastgele birilerini değil başarılı bir dava arkadaşımı yıllarca Ulaştırma Bakanlığı yapan, Meclis Başkanı olan Binali Yıldırım kardeşimizi de İstanbul’a büyükşehir belediye başkan adayı yaptık. İş bilenin kılıç kuşananın.

Bay Kemal’in yalanları bitmiyor. Hatay’a 6 tane baraj yaptığımızı söyledik. Belediye başkanımıza sordum ‘baraj yok dedi’ diyor. Bu adam sabah akşam yalan hayatı bu. Kardeşlerim gelin hem Hatay’ı kurtaralım hem CHP’ye gönül verenleri bu yalancıdan kurtaralım. Önümüzdeki dönemde adayımız Mehmet Özhaseki’nin çok önemli projeleri var. Ankara’ya bir kültür rotası kazandırıyoruz.

YANLIŞ ADIMIN TELAFİSİ ZOR OLUR

Sahte senetlerle meydanda dolaşan bu şahıstan Ankara’ya asla bir bela vermeyelim. Bazı işler vardır ki yanlış tercihte bulunulduğunda, telafisi ya mümkün değildir ya da çok uzun zaman alır. Seçimler de böyle. Sandıkta atılacak yanlış bir adımın telafisi bir şehrin bir ülkenin sadece 5 yıllık bir dönemine değil çok daha uzun bir zamanına mal olur.”

MHP LİDERİ BAHÇELİ’NİN KONUŞMASI

Özhaseki’nin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kürsüye çıktı. Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bugün Ankara bir başka güzel, bir başka görkemli. Mahalli idareler seçimlerinde 8 gün kala Cumhur İttifakı olarak başkentimizin huzurundayız. İkinci ortak mitingimize milli bir heyecanla katılan her vatandaşıma şükranlarımı sunuyor, hepinize hoşgeldiniz diyorum. Ankara’nın özlemleri vardır, gelecek hayalleri vardır. 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önce son çıkıştır. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı, belediye meclis üyesi, muhtar seçmeyeceğiz, bunların üstünde milli bekamızın, Ankara’nın tarihsel ve egemenlik haklarının teyidini ve tescilini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleşmesine güçlü bir destek vereceğiz. Ya beka diyeceğiz ya bela.

ÜLTİMATOM PEŞİNEN VERİLDİ

Ankara bir daha asla elitlerle anılan bir şehir olamayacak. Özgürlükle adaletle anılan bir şehir olacak. Hergün bölücü terör örgütünün temsilcisi olan partinin lideri Ankara’yı alacağız diye posta koyuyor. Hergün dozu artan küstahlıklara CHP’den bir tepki gördünüz mü? İttifakın diğer ortaklarından bir itiraz duydunuz mu? İtiraz edemezler seslerini dahi çıkaramazlar. Bunlara bizim oyumuzla seçildiğinizi bileceksiniz denilerek ültimatom peşinen verildi.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın