Son dakika: Pompeo Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı’yla ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya geldi. Pompeo, Esenboğa Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.
Suudi Arabistan’da kayıp gazeteci Kaşıkçı ile ilgili temaslarda bulunan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo bugün Ankara’ya indi.
Pompeo’nun Esenboğa Havalimanı’nda, Moldova’ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Yaklaşık 40 dakika süren görüşmeye ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, gözler Prens Selman’ın direktifleriyle gerçekleştirildiği öne sürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı, katliamında ABD’nin Suudi Arabistan’a yapacağı yaptırımlara çevrildi.

Suudi Arabistan muhalif Gazeteci Cemal Kaşıkçı katliamında sessizliğini kururken, İsrail Gizli servisi MOSAD’in katliamda yer almış olabileceği şüpheleri arttığı sırada, Türkiye’nin elinde bir çok bilgi ve belge olmasına rağmen İsrail’in,” Biz Türklere değil, suudi Arabistan yetkililerinin açıklamasına güveniyoruz” demesi şüpheleri doğrular ntelikte yorumlanıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın