80’lik dede, Bayramda elini öpmeyen torunu öldürüp intihar etti

Bize ne oldu böyle dedirten üzücü olay Bolu’nun Göynük ilçesi Çatacık köyünde meydana geldi. Toplumsal örf ve adetlerimizden kopuşumuzun fotoğrafını en iyi bir şekilde anlatan olayda 80 yaşındaki dede bayramda el öpmeyen torununu tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Toplumsal ahlak ve değerlerimizi ve saygı ve sevgiyi hızla yitirdiğimizi anlatan olay, Bolu’nun Göynük ilçesi Çatacık köyünde saat 09.30 sıralarında  meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 80 yaşındaki Mehmet Biçer, bayram namazının ardından kurban kesmek için evinin bahçesinde hazırlık yapan 24 yaşındaki torunu Mesut Biçer’i tüfekle vurarak öldürdü.

Torununu öldüren Biçer, daha sonra kendi evine giderek aynı tüfekle intihar etti. Olay yerinde sinir krizleri geçiren 24 yaşındaki Mesut Biçer’in ailesinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından dede ve torununun cenazeleri Göynük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

80 yaşındaki dedenin, torununu, kendisini kurban kesmek için çağırmadığı için öldürdüğü ileri sürüldü.

Mehmet Biçer’in, torununa, “Ben bu ailenin büyüğüyüm. Beni nasıl kurban kesimine çağırmıyorsunuz. Elimi de öpmüyorsunuz. Hiç büyüğe saygı kalmadı” dedikten sonra torunuyla tartıştığı ve ateş açtığı ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamu bankalarına promosyon müracaatında ilk günde beş yüz 46 bin başvuru

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından ilk günden başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde …

Bir yanıt yazın