Kaza mı şaka mı? YAŞ öncesi çarpıştılar!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak arasında gerginlik olduğu iddiları omuz çarpışması sonrası yeniden alevlendi. Bir toplantı öncesi Anıtkabir’e giden YAŞ üyelerinden Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a omuz attı, ardından da kameralara bakıp gülümsedi.
Anıtkabir’de düzenlenen YAŞ törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın omuz omuza çarpıştıkları bir görüntü ortaya çıkması ikili arasında kavga olduğu iddilarını yeniden alevlendirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak omuz omuza çarpışması kemaralara böyle yansıdı. Soylu’nun, tören bittikten sonra makam aracına doğru giderken, Albayrak’a daha sonra bakarak güldüğü görülüyor.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Emeklilere özel indirimler ve kampanyalar geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, “PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, …

Bir yanıt yazın