Allah doyursun! 2 ton altın altın sahibi sultana gözaltı kararı!

Tahran Emniyet Müdürü Tuğgeneral Hüseyin Rahimi, İran güvenlik güçlerinin 2 ton altın biriktiren ‘madeni para sultanını’ gözaltına aldıklarını bildirdi.
İran Radyo Televizyon Kurumu’na (IRIB) konuşan Rahimi, ‘geçen yıl 2 ton altın biriktiren ve şu anda altını satarak muazzam kar elde eden madeni para sultanının gözaltına alındığını’ aktardı.

Gözaltına alınan kişinin adını vermeyen Rahimi, ‘sultanın’ 58 yaşında olduğunu ve tutarı ne olursa olsun kendisi için altın para satın alan bir ekip çalıştırdığını söyledi.

Rahimi, bu kişinin madeni para piyasasında manipülasyon yaptığını ve böylelikle ülke ekonomisini zarara uğrattığını da sözlerine ekledi.

Tahran Emniyet Müdürü, ayrıca üzerlerinde 20 kilogram altın ve madeni para bulunan 2 kişinin gözaltına alındığını da ifade etti.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan, emeklilere bankaların promosyonunu müjde olarak sundu!

Kayseri’de vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere müjde verdi ve bankaların promosyon …

Bir yanıt yazın