PFDK’dan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş başkanlarına ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verirken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye ise 200 bin lira para cezası verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, haklarında işlem başlatılan yönetici ve kulüpler hakkındaki kararını açıkladı.

Ali Koç’a 2. kez 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 lira ceza

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a verilen ceza şöyle:

Fenerbahçe A.Ş. başkanı ALİ KOÇ’un, 03.11.2023 tarihinde bir TV programında ve 05.11.2023 tarihinde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda yapmış olduğu konuşmalarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi ve Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamaları nedeniyle 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 210.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Ertuğrul Doğan’a da hak mahrumiyeti cezası

PFDK, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a yaptığı açıklamalardan dolayı 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verdi.

Beşiktaş ve Ahmet Nur Çebi’ye para cezası

Ayrıca Beşiktaş Kulübü’ne ve Başkan Ahmet Nur Çebi’ye açıklamaları sebebiyle ayrı ayrı 200’er bin TL ceza verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamuda tasarrufa makam araçlarıyla başlanıyor

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci …