Turancı Mehmetçik vurdu, ABD’nin Ortadoğu oyunu bozuldu!

Aziz Dağtekin Yazdı

Biliriz ki dost görünen düşmanın en büyük hilesi dost gibi görünmesidir. Peygamber efendimiz bir hadisinde “ Bir gün birisiyle dost olduğunuzda, yarın onun bir düşman olabileceğini unutmayın” buyurmaktadır.

Bize göre, kendini açık açık belli eden düşman en iyi düşmandır. Çünkü ona karşı kendini korumak ve önlem almak çok kolaydır. Fakat dostumuz gibi görünen düşmanlar vardır ya, hani bildiğimiz sinsirella türünden olan hatta körükleyici olan düşmanlar. İşte onlar çok tehlikelidir. Bunun en iyi örneği ABD’dir. Türk’e dostumuz diyen, bilim ve teknolojide, sanayide geri kalmamızı sağlayan dost yüzlü, koyun başlı kurt olan ABD, Suriye’de SİHA’mızı düşürdü. Koyun kafalı vahşi emperyalist ABD, Turancı Bozkurt’u hafife aldığını düşüne dursun. Biz millet olarak, bu tip düşmanların hileleriyle uğraşmaktan çok gocunmayız. Millet olarak varlığımızın her safhasında bu gibi alçak ve hain düşmanlarla çok karşılaştık ve mücadelede de zorluk çektik fakat  mücadelede asla pes etmedik.

Tarih boyunca karşılaştığımız zorluklar karşısında hiçbir zaman düşmandan aman dilemedik. Yine mücadeleci bir millet olarak, yılanın başını düşman eliyle ezer, düşman galip gelirse yılanı öldürmüş, yılan galip olursa düşmandan kurtulmuş olacağımızın hesabını iyi yaparız. Yine biz Türk milleti olarak, dost görünümlü düşmanı karınca kadar bile olsa onu fil gibi görür gardımızı ona göre alırız. Ve her elimizi sıkan ile kolay kolay dost, keza her canımızı sıkanla kolay kolay düşman olmayız. Olursak da asla kinimizi unutamayız.

Yıllardan beri ülkemizi kana bulayan 50 bin canımızı alan, 70 bin vatandaşımızı gazi eden ABD beslemeli bölücü PKK/YPG’li hain terörüstler, emperyalizme hizmet etmekten kaçınmıyorlar. Bunların düşmanlıkları bellidir. Fakat dost görünümlü, kuzu başlı vahşi ve sömürgeci ABD, gerçek düşmanımızdır. Toprağımıza, birlik ve beraberliğimize kardeşliğimize göz diken sinsi hesaplar yapan sömürgeci ABD asla Türk’e dost olmamıştır. NATO’ya girdiğimiz günden beri, bizi hep gerileyen sanayide ve teknolojide geri bırakan kuzu başlı vahşi sömürgeci ABD’dir. Bu ABD ki Türk’ü çökertmek için beşyüz yıllık planlar yapmıştır. Ülkemizi bölmek için her türlü hileyi şeriyeye baş vurmuş, FETÖ, PKK, YPG’nin yanı sıra sol franksiyonları bile besleyip ülkemizin başına bela etmeyi hedeflemiştir. Türk’e asla dost olmamış ve olmayacak olan, Türkiye’nin hem ekonomisini çökerten hem de canını alan bu dost görünümlü kuzu başlı ABD’nin Ortadoğu’daki hain planı artık deşifre olmuştur.

Türkiye, bu hain planı kökten slip süpürmek için, Suriye’nin toprak bütünlüğünü, ülkemizin de bekasını tehdit eden ABD ve onun beslemelerini bölgemizde yok etme kararlığını göstererek, tüm taraflara bölgeden “Çekilin PKK’yı vuracağız” mesajı vermesine rağmen SİHA’mızın düşürülmesi bardağı taşıran son damla olmuştur.

Bu kararlı uyarıdan bir gün sonra Suriye’de ABD beslemeleri PKK / YPG hedefleri tarumar edildi. Ancak PKK / YPG çevreleri, “ABD bizi her an satabilir” diye tedirgin olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde! Türkiye’nin 950 km’lik bir alanda başlatmış olduğu sınır operasyonunda dünyada her kes gıpta ile bakıp operasyonlarımızı yorumlarken bizim muhalefetin bir yorum yapmamasını çok manidar buluyorum.

Ne zaman ki, ABD’nin SİHA’mızı düşürmesinden sonra en iyi cevap olarak operasyonlar hız kesmeden devam ettirdik işte o zaman birileri düşürülen SİHA üzerinden konuşmaya yorum yapmaya başladı. Olup bitenler karşısında susanların, operasyonlarımızı kınayan iç gafillerin derdi başarı sağlamak değil, bu operasyonlar üzerinden hükümeti sıkıştırmak. Ancak başarılı bir şekilde sürdürülen operasyonların bu çevrelere en gerçekçi, en en doğru en güzel cevabın özeti olmuştur.

Ama bakıyoruz ki, ülkemizin çıkarına ve hayrına olup bitenleri küçük düşürmek isteyen bazıları olup bitenleri şöyle özetlemeye acayip meraklılar:

“ABD, SİHA’mızı vurduuuu. ABD, SİHA’mızı vurduuuu. ABD, SİHA’mızı vurduuu.” diye sevinçten uçacakları gibi neredeyse alkış da tutacak oluyorlar. Çok acayip bir muhalefetimiz var çok..

Oysa SİHA’mızı vuran çakma dost, çakma müttefik koyun başlı ABD bile…

Türkiye’yi yatıştırmaya çalışırken,

Alttan alırken,

6 kez üst üste üzüntü beyan ederken, özür dilerken,

Türk makamlarına telefon üstüne telefon açarken, olup biteni “ABD SİHA’mızı vurdu” diye özetleyenlerin ne istedikleri sizce çok belli değil midir?

İstiyorlar ki “Türkiye zor durumda” algısı oluşsun ve pekişsin, istiyorlar ki Türkiye’nin operasyonlarının başarısına gölge düşsün, istiyorlar ki PKK aradan çekilsin, Türkiye ile ABD karşı karşıya gelsin, istiyorlar ki Türkiye’nin terör hedeflerini vurması, gündemden düşsün, istiyorlar ki sadece ve sadece SİHA’nın düşürülmesi konuşulsun.

SİHA’mızı düşüren çakma müttefike Türkiye’nin, Irak’taki ve Suriye’deki terör yuvalarına hava harekâtı yaparak cevap vermesi alkışlanması gerekirken, Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu sustu.

Türkiye, ülkemizin beka sorunu haline gelen Suriye’deki terör hedeflerini meşru hedef ilan ederken;

Kılıçdaroğlu sustu.

Türkiye, üçüncü taraflara “çekilin, PKK’yı vuracağız” diyerek terör sevicileri uyarırken;

Kılıçdaroğlu sustu.

ABD’nin partnerlerimizi vurmayın, müdahale hakkımız saklı diyerek aba altında sopa göstermeye kalkarken, Türkiye’nin bu vızıltılara aldırış etmeden Suriye’deki terör odaklarını darmaduman ederken;

Kılıçdaroğlu yine sustu.

Ne zamanki çakma dost, çakma müttefik terör sevici ABD, Türk SİHA’mızı düşürdü, işte o zaman dilini yutan Atatürkçü geçinen Kılıçdaroğlu konuştu. Nasıl bir zamanlama ama!.. Koyun kafalı vahşi emperyalist ABD’ye alkış tutmak isteyenlerin, Turancı Bozkurt’un üstün hamlelerini görünce öyle umuyorum ki, dillleri bir yerlerine kaçmıştır. Zalime meydan okuyan, mazlumun sözcüsü olan bu millet için yaşasın turan, yaşasın Türk milleti dememiz kaçınılmaz olmuştur.

Sonuç itibariyle Turancı Bozkurt, ABD beslemeli PKK/YPG’yi vurdu, Atatürk’ün Partisi CHP’nin lider Kılıçdaroğlu sustu. Mehmetçik Suriye ve Irak’taki hain yuvaları yerle yeksan etti, Kılıçdaroğlu ile 6’lı masanın ortakları sustu. Kandilin partisi kınadı. Turancı Bozkurt Mehmetçik vurdu, koyun kafalı çakma dost, çakma müttefik bir konuştu, bin tutuştu. Velhasılı kelam Turancı Bozkurt’un koyun kafalı vahşi kapitalist ABD ile tuttuğu bilek göreşi Türk ve İslam dünyasına ışık oldu, cesaret verdi. İşte bu yüzden diyoruz ki Turancı Bozkurt Mehmetçik var olsun, Türk’e kefen biçen hainler kahrolsun..

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Charles’ın kanseri ilerledi, cenaze programı yeniden düzenlendi

Kanser hastası Kral Charles ile ilgili cenaze planlarının tekrar ele alındığı belirtildi. İngiltere Kralı 3. …

Bir yanıt yazın