Hayanlar düşmanlıkları bitirdi, darısı insanlara

Soğuk geçen kış ayının ve 2019 yılın ilk ayında kedi ile köpeğin dostluğu yürekleri ısıtırken birbirini entrika ve savaşla yemeye soyunan insanoğluna da çok önemli mesajlar verdi.
Aniden bastıran kar ve şiddetli yağış ve ekonomik krizden bunalan insanları ferahlatan ezeli düşmanlıklarını bitirdiklerinin mesajı bu ikliden geldi. Günün önemli bir bölümünü birlikte geçiren kedi ile köpeğin birlikte yemek yiyor, oynuyor ve koyun koyuna uyuyor olması ezeli düşmanlıkların bittiğinin habercisi olurken, bu sıcak ve samimi davranış ise soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtıyor.

Aynı samimiyet ve dostlukların 2019 yılında savaşların bitmesini, ölümlerin, kadın cinayetlerinin , çocuk istismarlarının ve şiddetlerinin son bulmasını arzuluyoruz. Dünyayı yönetenlerin, çıkarları için yön verenlerin, ekonomik kriz, savaş ve entrika çıkaranların hiç olmazsa ezelden düşman olan kedi ile köpeğin düşmanlıkları bitirerek dostluklarını alkışlamalarını ve örnek almalarını bekliyoruz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir yanıt yazın