EYT yine “AKP-MHP” ittifakına takıldı!

İYİ Parti tarafından Meclis’e sunulan emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının çözümüne dair araştırma önergesi yine kabul edilmedi. AKP-MHP engeline takılan önergeyle ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, “EYT’li kardeşim hiçbir şey bitmiş değildir” ifadelerinde bulundu.
İYİ Parti’nin emeklilikte yaşa takılanlar için hazırlanan kanun tasarısı yine AKP ve MHP engeline takıldı. İYİ Parti’nin tasarının Meclis gündemine alınması için Muğla Milletvekili Metin Ergun imzası ile verdiği dilekçenin ardından Meclis Genel Kurulu’nda yapılan oylamada AKP ve MHP’nin ‘ret’ oyu verdiği tasarının bir kez daha Meclis’ten döndüğü bildirildi.
İYİ Parti TBMM grubuna ait resmi Twitter hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda “Muğla Milletvekilimiz @MetinErgun48 tarafından #EmeklilikteYașaTakılanlar ile ilgili verilen Kanun teklifinin meclis gündemine alınması, meclis genel kurulunda yapılan oylama sonucunda Ak Parti ve MHP’nin hayır oyları ile reddedilmiştir” ifadelerine yer verildi.
“BU HAKLI MÜCADELE DEVAM EDECEKTİR”

Tasarının reddedilmesinin ardından konuyu Meclis gündemine taşıyan Muğla Milletvekili Metin Ergun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Değerli EYT’li kardeşim hiçbir şey bitmiş değildir. En başından beri söylediğimiz gibi her türlü uzlaşıya açığız. Bu haklı mücadele devam edecektir” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya, Türkiye’de tatil için 10 lokasyon önerdi

Alman turistlere önerilen rotalar arasında Ölüdeniz, Kaputaş, Manavgat gibi destinasyonlar yer alıyor. Kullanıcılara otel ve …

Bir yanıt yazın