Huzurlu İnşaat’ta erken teslimatlara devam

İhlas Kültürü ile yetişen ve modern konutlar üretmeye devam eden Huzurlu İnşaat A.Ş Samsun’da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutu süresinden önce ev sahiplerine teslim etmeyi başardı.

Huzurlu İnşaat tarafından Samsun’da yapılan 8 projeden 7’ncisi olan Huzurlu Kampüs Marina projesinin anahtar teslim töreni yapıldı. Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Ihlamur Sokakta yapılan Huzurlu Kampüs Marina projesinde 2 blokta toplam 71 konut yer alıyor. 2009 yılından bu yana 19 ayrı il ve ilçede toplam 41 şantiye de hizmet veren Huzurlu İnşaat, bugüne kadar 36 projeyi tamamladı.

Samsun’da ise bu güne kadar 8 etapta 500 adet daireyi ev sahiplerine teslim etti. Anahtar teslim töreni projenin açılış kurdelesinin kesilmesiyle başladı. Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından bir konuşma yapan Huzurlu İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, yaptığı konuşmada faaliyet ve çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

“Bostanci, Günesli,Kutahya ve Samsun’da projelerimiz devam ediyor. Bugün Samsun’da 7.etabı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

“Bütün projelerimiz erken teslim”

 

  1. projeyi başarılı bir şekilde bitirdiklerini belirten Bayram Bıyıklı, “Başta bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah’a şükür bu güne kadar yaptığımız projelerde hiçbir aksilik yaşamadık. Hiç bir projemizde gecikme olmadı. Hepsi erken teslim oldu. Huzurlu İnşaat 2009’da kuruldu; 2011-2012-2013’te vergi rekortmeni oldu. 3 defa vergi rekortmeni olmuş bir şirketiz. Bu gün 36. projemizi teslim ediyoruz. Yapımı devam eden 5 projemiz daha var. Bu yıl 3’ünü teslim edeceğiz. 500 adet daire İstanbul Beylikdüzün’de bitti. İskanını bekliyoruz. İskanımız verilince orada anahtar teslimi yağacağız hemen ardından da Bostancı ve Samsun’da yaptığımız diğer projemizi teslim edeceğiz.

Projelerimizde ev sahibi olan ailelerimizin huzurlu bir şekilde evlerinde oturmalarını diliyorum”

Konuşmanın ardından ev sahiplerine anahtarları takdim edildi. Programın ardından yemek ikramı yapıldı. Törene; çok sayıda davetli proje mimar mühendisleri ev sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tefeciye gün doğuyor! TCMB, politika faizini yüzde 45’ten yüzde 50’ye çıkardı

Merkez Bankası’nın bugün düzenlediği Para Politikası Kurulu toplantısı sonucunda, bir hafta vadeli repo ihale faizi …

Bir yanıt yazın