Siyonist Zehir, Anglo-Sakson Tetikçi ve Pentagon Emriyle: Dünya Artık Ölüm Kusuyor!

Aziz DAĞTEKİN Yazdı

Bugün dünyada kan varsa, gözyaşı varsa, açlık varsa, savaş varsa, çocuklar ölüyorsa, kadınlar tecavüze uğruyorsa, şehirler bombalanıyorsa, bunun arkasında üç tane kara isim cwe şeytani akıl vardırç Bunlar, İsrail, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri.

İsrail… Tarihin en kirli projesi. Kurulduğu günden bu yana insanlığa zerre kadar katkısı olmayan, sadece kanla, ölümle, işgalle, yıkımla var olmuş bir yapay devlet. Eğer İran’la kara sınırı olsaydı, bugüne kadar varlığı çoktan tarihe karışırdı. Bugün ayakta kalmasının tek sebebi, arkasında duran iki efendisi: ABD ve İngiltere.

Siyonist akıl, artık sadece toprak değil, ahlak, vicdan, değer de işgal ediyor. Yeryüzünde hiçbir rejim, bu kadar pervasız, bu kadar terbiyesiz, bu kadar ahlaksız bir şekilde insan haklarını ayaklar altına almadı. Gazze’de çocuklar diri diri yanarken, Tel Aviv’de şampanya patlatan bir zihniyetle karşı karşıyayız. İşte bu yüzden, İsrail artık bir devlet değil, insanlığın kara lekesidir.

Peki ya Amerika? Bu dünyanın jandarması değil, celladıdır. Demokrasi diyorlar, ama gittiği her yere ölüm götürüyorlar. Özgürlük diyorlar, ama her yerde kölelik sistemi kuruyorlar. Irak’ı yaktılar, Suriye’yi parçaladılar, Afganistan’ı taş devrine döndürdüler. Şimdi de İran’a diş biliyorlar. Neymiş, rejim değişecekmiş! Sizin kurduğunuz her rejim, ölümün yeni şeklidir. Gitmediğiniz, bombalamadığınız ülke kalmadı! Ama merak etmeyin, bu dünyada Allah da var, tarih de. Ve siz bu kadar kanla biriktirdiğiniz serveti mezarınıza götüremeyeceksiniz.

Ve İngiltere… Dünyanın en sinsi, en şeytani aklı. Görünmez ama hep vardır. Kendi ellerini kirletmez, başkalarının elleriyle vurur. Osmanlı’yı arkadan hançerleyen kimdi? Kudüs’ü satan kimdi? Arapları birbirine kırdıran kimdi? Bugün hâlâ haritalarla oynayan, halkları iç savaşa sürükleyen, fitne üreten merkez işte burasıdır. İngiliz aklı, her fitnenin mutfağıdır!

İran televizyonunu hackliyorlar, halkı sokağa dökmeye çalışıyorlar. Sanki kendileri çok demokrat, çok medeni! Bu ahlaksızlığın, bu şerefsizliğin adını da “özgürlük” koymuşlar. Bu mu sizin özgürlük anlayışınız? İnsanları sokak ortasında katletmek mi özgürlük? Kadınların çığlıkları altında savaş uçakları uçurmak mı medeniyet?

Siz önce kendi tarihinizi okuyun. Kızılderilileri katleden Amerika’dan insanlık dersi almıyoruz! Afrika’yı köleleştiren İngiltere’den medeniyet dersi almıyoruz! Filistin’de 7 yaşındaki çocuğu başından vuran İsrail’den vicdan beklemiyoruz!

Bugün dünya; üç akıl hastasının, üç şeytani gücün, üç sömürgeci manyağın ellerinde oyuncak olmuş durumda. Onlar saldırıyor, biz savunuyoruz. Onlar öldürüyor, biz mezar kazıyoruz. Onlar bombalıyor, biz ağlıyoruz. Bu ne zamana kadar böyle sürecek?

Ey Trump! Daha dün Biden’a “bunak” diyordun. “Çok aptal adam” deyip yerden yere vuruyordun. Şimdi ne değişti? Aynı savaş arabasına sen de bindin. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Sizdeki bu saldırganlık, bu öfke, bu dengesizlik nedir? Ay hali mi geçiriyorsunuz? Genç kız sendromu mu yaşıyorsunuz? Yoksa gerçekten hepinizin aklı hastalıklı mı?

Ey Amerika, ey İngiltere, ey İsrail! Yeter artık! Elinizi bu topraklardan çekin. Kirli planlarınızı, satın aldığınız kuklalarla değil, bizzat maskeleriniz düşerek sürdürdüğünüz için, dünya artık gerçeği görmeye başladı. Bu coğrafyada size yer yok. Bu halklar artık uyanıyor. Ve bilin ki, bir gün o ellerinizdeki kanın hesabı birer birer sorulacak.

Kutsallarımıza, değerlerimize, toprağımıza, inancımıza, ahlakımıza uzanan her dile, her ele, her bombaya karşı dimdik ayakta kalacağız. Çünkü siz korkunun tarafısınız, biz ise hakikatin!

Ve son söz: Tarih sizi yazmayacak. Sizi lanetle kazıyacak!

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Moskova’dan Tel Aviv’e Tokat Gibi Sözler: Ateşkese Direnen Sizsiniz!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İsrail’in uluslararası hukuk normlarını ihlal ederek İran’a karşı başlattığı askeri …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.