PKK Süreci Sonrası Siyasi Temaslar Hızlandı

DEM Parti İmralı heyetinin liderlerle görüşmesi, bugün başladı. Geçtiğimiz dakikalarda Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret eden heyet, akabinde de Devlet Bahçeli ile görüştü.
30 PKK’lı grubun Süleymaniye’de silahlarını yakmasının ardından süreçte önemli eşik aşılırken, siyasi turlar ise DEM heyeti tarafından devam ettiriliyor. Bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüşen heyet, akabinde de Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

SIRADA BAHÇELİ VAR

DEM Parti İmralı heyeti, bugün önemli bir görüşme daha yapıyor.  İmralı heyeti bugün, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de bir araya geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan görüşme, geçtiğimiz dakikalarda sona erdi. Görüşmede ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine dair gelişmeler değerlendirildi. Görüşme sonrası ise Pervin Buldan kısa bir açıklama yaptı.

“ÇOK ÖNEMLİ VE VERİMLİ BİR GÖRÜŞMEYDİ”

Pervin Buldan görüşme sonrası açıklamasında, “Basın mensupları hepinize teşekkür ediyoruz ilginizden dolayı. Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve heyetine özellikle teşekkür etmek istiyoruz bizleri kabul ettikleri için.

Çok önemli ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Süreç hakkında kendilerini bilgilendirdik. Sayın Bahçeli’nin görüşlerini, bir kez daha dinledik. Bu süreçte aşama aşam hem Bahçeli ile hem de diğer partilerin aktörleriyle görüşmelerimiz devam edecek. Komisyon aşamasında da ortak tutuma, birbirimize ihtiyaç var.

ÖZGÜR ÖZEL İLE DE GÖRÜŞÜLECEK

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ve avukat Faik Özgür Erol’dan oluşan heyet,  17 Temmuz Perşembe günü ise CHP Genel Merkezi’nde saat 13.00’te CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret edecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İsrail Bakanı, Şara’ya Suikast İstedi: Hamas Gibiyse Hamas’tır

İsrail Diaspora Bakanı Amichai Chikli, Suriye’nin güneyinde yaşanan olayların ardından Cumhurbaşkanı Ahmed Şara’ya suikast çağrısı …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.