Peş Peşe Sarsıldık! Bingöl ve Adana’da Korkutan Depremler!

AFAD tarafından yapılan açıklamada, Bingöl’de merkez üssü Kiğı olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl’ün ardından Adana’nın Kozan ilçesinde de 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi..

Bingöl ve Adana sallandı..

Bingöl’de merkez üssü Kiğı ilçesi olan depremin şiddeti 4.3 olarak açıklandı..

YERİN 13 KİLOMETRE DERİNLİĞİNDE

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, Bingöl’de saat 20.14’te hissedilen depremin yerin 13 kilometre derinliğinde gerçekleştiği ölçüldü.

Deprem, Bingöl ve çevre illerde hissedilirken, kısa süreli paniğe yol açtı.

 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

BİTLİS VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

Geçmiş olsun Kiğı. İlçemizde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremde idaremize intikal eden herhangi bir can ve mal kaybımız bulunmamaktadır. AFAD ve jandarma ekiplerimizce Kiğı merkez ve köylerimizde hasar tespit çalışmalarımız devam etmektedir.

ADANA’DA DA 3.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Bingöl’ün ardından Adana’da da merkez üssü Kozan ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, saat 20.32’de hissedilen depremin yerin 13 kilometre derinliğinde gerçekleştiği ölçüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fetih Bir Kıvılcımdı, Şimdi Dualarda Yanıyor

Aziz DAĞTEKİN Yazdı Bu gün tarih 29 Mayıs 1453… İstanbul’un fethi… Tarihin akışı değişti, toprak …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.