Kandil’in, HDP’nin ve FETÖ’cülerin desteğini alan Kılıçdaroğlu, ters algı çalışmasında!

Kemal Kılıçdaroğlu yayımladığı videoda, “Bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. Vatanını seven sandığa gelsin.” ifadelerini kullandı.
14 Mayıs’ta cumhurbaşkanlığını ilk turda kazanacağını düşünen Kemal Kılıçdaroğlu, 2 buçuk milyon oy farkıyla biten seçim hezimetinden sonra dört bir yana saldırmaya başladı.

Peş peşe sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Kılıçdaroğlu, ilk iş olarak seçimin kaderini değiştiren Sinan Oğan’a mülteciler üzerinden mesaj verdi.

Ters algı çalışması yaptı
Türkiye’de 10 milyon mültecinin olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi’nin mülteci politikasını öne çıkardı.

Kandil’in partisi HDP ile aynı yolda ilerleyen ve FETÖ’cülerin desteğini alan Kılıçdaroğlu, ters algı yapmaya da çalıştı.

Herkesi sandığa da çağıran Kılıçdaroğlu, “Vatanını seven sandığa gitsin. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız.” dedi.

Atatürk detayı
Videoda en dikkat çekici bölüm ise uzun zamandır paylaşımlarında yer vermediği Atatürk portresi oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Ortadoğu’da Siber Cephe: İran, İsrail’in İstihbarat Ağını Hedef Aldığını Duyurdu

Ortadoğu’daki gerilim yeni bir boyuta taşınıyor. İran ordusu, İsrail’in kritik istihbarat ve siber altyapısını hedef …

Bir yanıt yazın