“Her şey güzel olacak” diyen İmamoğlu, İstanbul’da suya yüzde 25 zam yaptı!..

İBB Meclisi’nde yapılan oylama ile İstanbul’da suya yüzde 25 zam yapıldı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, İstanbul’da suya zam teklifi görüşüldü.  Toplantıda İSKİ’nin su fiyatlarına yüzde 45 oranında zam teklifi reddedilerek, AK Parti grubunun yüzde 25’lik zam teklifi değerlendirildi.

Yüzde 25 zam yapıldı
Kabul edilen teklifle suya yüzde 25 oranında zam geldi. Karar, İBB Meclisi’nde oy birliği ile alındı.

İki kez daha zam yapılmıştı
Öte yandan İstanbul’da suya bu yıl içinde üçüncü kez zam gelmiş oldu. Daha önce de nisan ayında yüzde 29, eylül ayında da yüzde 40,38 oranında zam yapılmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yer kabuğu değil, uzmanlık alanları çatışıyor!

Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Kart, Prof. Dr. Naci Görür’ün birinci dereceden deprem uzmanı olmadığını …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.