Çavuşoğlu’ndan kritik Rusya açıklaması! Tarih verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib gerilimi ile ilgili olarak “Heyetlerin görüşmesi bitti, çözüm Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası olabilir. İki liderin görüşmesi 5 ya da 6 Mart’ta olabilir.”dedi.
ABD ve Taliban’ın barış anlaşması törenine katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib geriliminde gelinen son noktayı değerlendirdi.
Görüşmelerin olumlu neticelendiğini nihayi kararın başkanlara kaldığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Heyetlerin görüşmesi bitti. Çözüm Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası olabilir. İki liderin görüşmesi 5 ya da 6 Mart’ta olabilir.” ifadelerini kullandı. Şimdi gözler iki liderin görüşeceği tarihe çevrildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

4,9 Milyon Emekliyi Kapsayan Düzenlemenin Bütçe Etkisi Hesaplandı

En düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının 20 bin liraya yükseltilmesinin bütçeye etkisi netleşti. Yapılan …

Bir yanıt yazın