Bolu’daki otel felaketiyle ilgili 6 şüpheli daha tutuklandı

Bolu Kartalkaya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği korkunç otel yangınına ilişkin soruşturma devam ediyor. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylelikle, tutuklu sayısı 15’e yükseldi.

Olayın ardından gözaltına alınan ve sorguları tamamlanan şüpheliler arasında, otel çalışanları ve yönetim kadrosunun yanı sıra, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener ile İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun da yer alıyor. Bu iki isim ve diğer 2 şüpheli hakkında işlem yapılmaya devam ediliyor.

Soruşturma sürecinde, daha önce tutuklanan isimler arasında, otel sahibi Halit Ergül, otelin genel müdürü Emir Aras, otel müdürü Zeki Yılmaz ve çeşitli çalışanlar bulunuyor. Ayrıca, bir iş güvenliği uzmanı da adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Yangın faciasıyla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yer kabuğu değil, uzmanlık alanları çatışıyor!

Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Kart, Prof. Dr. Naci Görür’ün birinci dereceden deprem uzmanı olmadığını …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.