Ankara Büyükşehir Belediyesi bir kez daha yağışlara karşı uyardı

Ankara’da günlerdir yoğun bir şekilde etkisini gösteren sağanak yağışlara karşı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara bir uyarı daha geldi.
Ankara’da birçok bölgede kuvvetli yağışlar sonrası oluşan sel baskınları başkentlilerin hayatını felç etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ise peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor.”Yağışların yarın sabah saatlerinde başlaması ve akşam saatlerine dek sürmesi beklenmektedir”
Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Yapılan son meteorolojik tahminlere göre Ankara’da yağışların yarın sabah saatlerinde başlaması ve akşam saatlerine dek sürmesi beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz yağışın olumsuz etkilerine karşı ilgili tüm birimleriyle teyakkuz halindedir.” ifadelerine yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yer kabuğu değil, uzmanlık alanları çatışıyor!

Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Kart, Prof. Dr. Naci Görür’ün birinci dereceden deprem uzmanı olmadığını …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.