Ak Partili Yenişehirlioğlu, “Rolex’im helal takmaya devam edeceğim” diyor

Kolundaki 562 bin liralık saatle ilgili sessizliğini bozan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, önceki gün Meclis’ten paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi.
Paylaşılan fotoğrafta, Bahadır Yenişehirlioğlu’nun kolundaki Rolex saat dikkat çekti. Saatin markasından modeline ulaşan kullancılar, saatin şu anki fiyatının 562 bin lira olduğunu gördü.

“Helal yoldan edindiğim saatim..”

Tartışmalar devam ederken Yenişehirlioğlu’ndan konuyla ilgili açıklama geldi.X hesabından fotoğrafı yeniden paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.” dedi.

İşte o paylaşım:Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter’da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram’da duruyor.

Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Cumhurbaşkanlığı Kararıyla 470 Bin Çiftçiye Ödeme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanan karar, 2025 yılında Türkiye genelinde yaşanan zirai …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.