Ülkücülerden Yaşar Okuyan’a “eşekli” protesto!

Yaşar okuyan’ın ” MHP barajı aşarsa eşek gibi anırım. Anırmazsam şerefsizim” sözü başına dert oldu. MHP Barajı aşınca Yaşar Okuyan’ı sözünde durmaya davet eden MHP’liler ve Ülkücülerin tepkisi sosyal medyayı salladı.

Bilindiği gibi Nisan 2018’de Eski bakanlardan Yaşar Okuyan’ın seçim öncesi sarf ettiği sözlerin gereğini yerine getirmesini isteyen bir grup ülkücü, Anadolu Meydanı’nda eşek makatiyle birlikte toplandı..

Ülkücü bir Grup, Okuyan’ı sözünde durmaya davet etmek için kısa bir açıklama yapmak üzere Anadolu Meydanı’na eşek maketiyle geldi. Burada yapılan kısa konuşmada Okuyan’ın seçim öncesi katıldığı bir televizyon programında Devlet Bahçeli’nin barajı aşamayacağına yönelik iddiaları hatırlatıldı.  Okuyan’ın sözlerinin arkasında durmasını beklediklerini dile getiren ülkücüler Okuyan aleyhine sloganlar attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Işıkhan: CHP’li belediyeler iflas bayrağını çekmiş durumda

Keçiören’de konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK’ya en borçlu 5 belediyenin tamamının …

Bir yanıt yazın