Sayım devam ederken CHP’den şok açıklama!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Nefes nefese bir yarış var. Balkon konuşmalarıyla kimse suyu bulandırmaya çalışmasın. Şu an itibari ile her iki kişiden birinin oyunu almış görünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu sona erdi. Oy sayımı işleme devam ederken; CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kameraların karşısına geçti. Öztrak, “Milletimiz, saat 19.00’da yapacağımız açıklamayı beklesin. Görevlilerimiz ve vatandaşlarımız sandıkları korumaya devam etsin” demişti.

SAAT 19’DA AÇIKLAMA GELDİ

Saat 19.00’da yeniden kameralar karşısna geçen Öztrak, “Nefes nefese bir yarış var. Islak imzalı tutanakların kurullara ulaşmasını sağlayacağız. Bu işlemler bitene kadar görevimizin başından ayrılmayacağız. Balkon konuşmaları ile kimse suyu bulandırmaya çalışmasın. Anbean bilgileri bizden almaya devam eden. Şu an itibari ile her iki kişiden birinin oyunu almış görünüyoruz” ifadelerini kullandı.

YİNE “KAZANIYORUZ DEDİLER

CHP’li Eren Erdem, “SANDIKLARA DİKKAT! KAZANIYORUZ!” dedi.

İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan da “Kazanıyoruzzzzz” ve “CHP Genel merkezinde Balkon var mı?” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi’nden Selçuk Özdağ da “Kazanıyoruz…” tweet’i attı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın