İnce’den CHP heyetine: Destek vermek içimden gelmiyor

İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce ile görüşen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Muharrem İnce’nin kendilerine ‘Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek içimden gelmiyor’ dediğini aktardı.
28 Mayıs’ta Türkiye seçim gündeminden çıkıyor.

Aylardır devam eden yoğun gündemin sonunda seçmen ikinci kez sandığa gidecek ve Cumhurbaşkanı’nı seçecek.  İlk turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 puan gerisinde kalan muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu, destek arayışına devam ediyor.

Bu kapsamda Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yakın ilişkisi olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da aralarında bulunduğu bir heyet, İnce’ye gönderildi.  Gazeteci İsmail Küçükkaya, bu kapsamda kendisine Karalar tarafından verilen bilgileri paylaştı. Küçükkaya, Karalar’ın İnce’den Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi bir açıklama yapmasını istediğini aktardı.

“Beni hasta ettiler”
Küçükkaya ziyareti şöyle anlattı: “Dün Zeydan Karalar aradı beni. O sırada Muharrem İnce’ye gidiyorlardı. Bilgi vereyim dedi ama sende kalsın dedi. Sonra ben onu bir daha aradım. Ne oldu dedim Muharrem İnce meselesi. Ona anlattık anlattık ‘Ben hastayım, annem hasta beni hasta ettiler mahvoldum ben’ dedi.

“Destek vermek içimden gelmiyor”
Zeydan Başkan da demiş ki ‘Senin getireceğin oy belki yarımdır belki azdır geçtim. Sen Ümit Özdağ benzeri bir açıklama yaparsan küstürdüğün, hayal kırıklığına uğrattığın kitle ile barışabilirsin.’ Muharrem İnce de demiş ki, aynen Zeydan Karalar’dan duyduğum gibi aktarıyorum; ‘İçimden gelmiyor.'”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın