Kılıçdaroğlu’nun aklında yatan Oğan ve Özdağ’a Cumhurbaşkanı yardımcılığı!

Sinan Oğan’ın kazandığı oyları ikinci turda kendi lehine çevirmek için uğraşan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’a Cumhurbaşkanı yardımcılığı verebileceği öne sürüldü.
Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gitti…

Yüzde 88’in üzerinde katılımı geçen oy verme işleminin ardından 28. Dönem Milletvekili tercihleri belli olurken Cumhurbaşkanı adaylarının hiçbirinin gerekli olan yüzde 50 artı 1 oya ulaşamaması nedeniyle 28 Mayıs’ta sandıklar tekrar kurulacak.

Seçimlere en çok oyu alan iki isim yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki yarışta çıkacak olan sonuç ile Cumhurbaşkanı belli olacak.

Muhalefet Sinan Oğan cephesinin desteğini almaya çalışıyor
Kritik seçimler öncesinde 14 Mayıs’ta büyük bir sürprize imza atan ve yüzde 5’in üzerinde oy alan Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün ikinci turda kimi destekleyeceklerini kamuoyu ile paylaşacak.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 6’lı Masa toplantısının ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, Sinan Oğan ile görüşme gerçekleştirdiği ve toplantının oldukça verimli geçtiği ifade edilmişti.

Bugün görüşecekler
Bugün Sinan Oğan ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun da görüşme gerçekleştireceği iddia edilirken gözler bugün çıkacak sonuca çevrildi.

İlk olarak Ümit Özdağ ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak bugün saat 13.30’da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi.

Özdağ ile yapılan görüşmede, ikinci turda yapılacak olan tercih ve stratejinin masaya yatırılması bekleniyor.

Dikkat çeken bir bilgi paylaşıldı
Muhalefet cephesinde ikinci tur seçimleri için trafik sürerken gazeteci Nagehan Alçı’dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

Nagehan Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ata İttifakı’na yönelik vaatlerini paylaştı.

Oğan ve Özdağ’a Cumhurbaşkanı yardımcılığı
Şu ana kadar 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcılığı dağıtan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ için de Cumhurbaşkanı yardımcılığı vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Nagehan Alçı yazısında şu bilgileri paylaştı:

Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresinde hem Sinan Oğan’a hem Ümit Özdağ’a Cumhurbaşkanı yardımcılığı önerelim düşüncesi var.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın