LeMan’dan dikkat çeken “Testere Meral Akşener” kapağı!

LeMan dergisi, 6’lı masayı deviren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i elinde testereyle çizdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ortak aday tartışmaları sonrasında beklenen açıklamayı yapmış, anketleri işaret ederek halkın istediği adayın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmadığını, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ya da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu savunmuştu.

İmamoğlu ve Yavaş ise gece saatlerinde birbirlerini etiketleyerek paylaştıkları sosyal medya mesajlarıyla Akşener’e kapıyı kapattı.

LeMan’dan testereli Akşener kapağı

LeMan, 6’lı masadan çekildiğini açıklayan Akşener’le ilgili bir karikatür yayınladı. LeMan’ın sosyal medya hesabından İYİ Parti lideri elindeki elektrikli testere ile tasvir edilerek yapılan çizim ‘Testere Meral’ notuyla paylaşıldı.

LeMan'dan dikkat çeken Meral Akşener kapağı

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın