Kevin N’Koudou’dan Beşiktaş’a kötü haber

Beşiktaş’ta sözleşmesi sezon sonunda soa eren Kevin N’Koudou’nun takımdan ayrılması beklenirken, menajeri aracılığıyla kulüple iletişime geçen futbolcu alacaklarının tamamının ödenmesini talep etti.
Beşiktaş’ta yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takıma istenilen katkıyı bir türlü veremeyen Georges-Kevin N’Koudou’nun, takımdan gönderilmesi gündemde.

Bonservisi ve ödenen maaşla bugüne kadar kulübe 10 milyon euronun üzerinde masraf çıkaran Kamerunlu futbolcunun ise kalan parasını almadan ayrılmaya niyeti yok.

Menajeri aracılığıyla siyah-beyazlılarla temas kuran 27 yaşındaki oyuncu, “Tüm hak edişlerimi almadan hiçbir yere gitmem.” şeklinde yanıt verdi.

Sıradaki durak: Katar veya Suudi Arabistan
Beşiktaş yönetimi ise oyuncunun gitmesi halinde kolaylık gösterileceğini belirtirken N’Koudou’nun bir sonraki durağının Suudi Arabistan ya da Katar olması bekleniyor. 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamu bankalarına promosyon müracaatında ilk günde beş yüz 46 bin başvuru

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından ilk günden başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde …

Bir yanıt yazın