WhatsApp durdu durdu turnayı gözünden vurdu!

Meta, WhatsApp için yeni gelecek özelliği kullanıcılarla paylaştı. Mark Zuckerberg’in sahip olduğu çatı şirketi altında faaliyetlerini sürdüren WhatsApp, kullanıcıların durumlarında paylaşabileceği sesli mesaj özelliğini kullanıma sunuyor. Yeni gelecek özellik, kullanıcılar tarafından uzun süredir bekleniyordu.

Anlık mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp, uzun süredir konuşulan ve beklenen özelliği nihayet kullanıcılarla buluşturdu. Akıllı telefonların en çok kullanılan uygulamalarından birisi olan WhatsApp ‘Sesli Durum’ özelliğini paylaştı. Kullanıcılar, hikaye paylaşma bölümüne fotoğraf ve videoya ek olarak ses kaydı da atabilecek.

WHATSAPP’TA SESLİ DURUM MESAJI ÖZELLİĞİ GELDİ
WABetaInfo’nun haberine göre; WhatsApp, uzun süre önce duyurduğu ve geliştirdiği “Sesli durum mesajları” özelliğini beta sürümünde test etmeye başladı. Bu özellik, kullanıcıların durum bölümünde video ve fotoğraf paylaşmasına ek olarak ses kaydı paylaşmasına da olanak sağlayacak.

Durum kısmında paylaşılacak ses kaydı 30 saniye ya da daha kısa olacak. Kullanıcılar 30 saniyeden daha az uzunluktaki ses kaydını 24 saat boyunca durum bölümünde paylaşabilecek. Paylaşılan ekran görüntüsünde özelliğin detayları daha net bir şekilde ortaya çıkıyor.

WhatsApp ayrıca, bir kaydı paylaşmadan önce silme olanağı sunarak kullanıcılara ses kayıtları üzerinde daha fazla kontrol sunuyor. Kullanıcılar ses kaydını göndermeden önce dinleyip kontrol edebiliyor.

Durum güncellemeleriyle sesli not paylaşma özelliği WhatsApp’ın beta sürümünde test ediliyor. Özelliğin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılarla buluşturulacağı tahmin ediliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Beyanname vermeyen mükelleflere pişmanlık için son çağrı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir mesaj yayınlayarak gelirini beyan etmeyen 400 binden fazla …

Bir yanıt yazın