Kansız alçak müttefik ABD’den kansız terör örgütüne kan ve plazma bağışı!

Terör örgütüne yönelik başlatılan Pençe-Kılıç harekatının ardından ABD, PKK/YPG bağlantılı Suriye Demokratik Güçlerine (SDG)kan ve plazma bağışında bulundu.
Türkiye, güvenli sınır hattını genişletmek için geçtiğimiz günlerde Irak ve Suriye’nin kuzeyine Pençe-Kılıç operasyonu başlattı.

Yapılan harekatta çok sayıda terörist öldürüldü, terör yuvaları teker teker imha edildi.

Terör örgütüne kan ve plazma bağışı yaptılar
Türkiye’nin hain terör örgütü PKK/PYD’ye yönelik mücadelesi sürerken, NATO müttefiki ABD’ye dair skandal bir görüntü paylaşıldı.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, PKK/YPG/PYD bağlantılı Suriye Demokratik Güçlerine (SDG) kan ve plazma bağışında bulundu.

‘Desteğimiz devam edecek’ mesajı
Bağışta bulunulduğu anlardan bir kare ise sosyal medya hesabında paylaşıldı.

O paylaşımda ABD tarafından “SDG ortaklarına” 20 ünite kan ve plazma verildiği bilgisi yer aldı. Açıklamada, ayrıca ABD’nin desteğinin devam edeceğinin yanı sıra iş birliği mesajı da verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın