Türk topçusundan başarılı operasyon: Tam üstüne oturdu komutanım

MSB, terör örgütü PKK’yı bitirmeye kararlı topçu birliklerinin teröristleri tam isabetlerle vurduğu anları paylaştı. Paylaşımlardaki “Atış yapıldı tam üstüne oturdu komutanım” sözleri dikkat çekti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) terörle mücadelesi sürüyor. Mehmetçik hem yurt içinde hem de sınır ötesi operasyonlarda hain teröristlerin tepesine çöküyor.

Milli Savunma Bakanlığı da düzenlenen operasyonlar hakkında kamuoyunu bilgilendirirken o anlara ilişkin çarpıcı görüntüler yayınlıyor.

Topçu birliğinden başarılı operasyon

MSB bu kez Türk topçusunun başarılı atışlarını bir video halinde paylaştı.

Paylaşımda görevli askerler tarafından teröristlerden gelen taciz ateşine karşı obüslerle cevap verildiği anlar yer alıyor.

Mehmetçik’in tespit edilen noktaları ateş altına aldıkları ve komuta merkezinden PKK’lıların yerlerinin obüslerde görevli askerlere iletildiği anlar dikkat çekiyor.

“Tam üstüne oturdu komutanım”

Taciz ateşine gerekli cevabı tam isabetle veren askerlerin gururu ve komutanlarının askerleri tebrik ettiği anlarda kameraya yansıyan görüntüler izleyenleri de gururlandırdı.

Görüntülerde komuta merkezindeki askerlerin, “Atış yapıldı tam üstüne oturdu komutanım.” sözlerine karşılık görevli komutan askerleri “Helal olsun!” diyerek tebrik ediyor.

“Obüslerimiz hedefleri tam isabetle imha ediyor!”

Bu başarılı operasyona ilişkin söz konusu görüntüler ise MSB tarafından,  “Asaletini tarihten, cesaretini milletinden alan Kahraman #TürkTopçusu, ateş destek vasıtalarıyla teröristlerin inlerini başlarına işte böyle yıkıyor. #Fırtına #obüslerimiz hedefleri tam isabetle imha ediyor!” notu ile paylaşıldı.

“Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaktayız”

Paylaşılan görüntülerin sonunda operasyonu yürüten başarılı komutanın, “Türk silahlı kuvvetlerinin vurucu gücü olan fırtına obüslerimizle 24 saat daima göreve hazırız. Gün içerisinde aldığımı koordinatlarla teröristlerin inlerini başlarına yıkmaktayız. Milletimiz rahat uyusun biz her zaman buradayız.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Avustralya hayran kaldı: F-35’in yapamadığını yapıyor

Avustralya Askeri Havacılık Tarihi, yerli ve milli olarak üretilen 5. nesil savaş uçağı KAAN ile …

Bir yanıt yazın