TSK’dan Suriye’nin kuzeyine operasyon

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait F-16’lar, Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve Minnag bölgelerinde terör noktalarını vurdu.
Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütlerinin ensesinde…

Sınır içi ve sınır dışı operasyonlarına her gün bir yenisini daha ekleyen kahraman askerler, hain teröristlerin kökünü kazımakta kararlı.

Geçtiğimiz günlerde Suriye ve Irak’ın kuzeyinde başlatılan Pençe Kılıç Harekatı ise başarıyla sürüyor.

Şehidinin kanını yerde bırakmayan Mehmetçik, terör hedeflerine yönelik cezalandırma atışları yaparak karşılık verdi.

Hava bombardımanı devam ediyor

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan ve yurt içine sızma girişiminde bulunan, güvenlik güçlerine ve sivillere yönelik saldırılar yapan terör odaklarına yönelik operasyonları devam ediyor.

Tel Rıfat ve Minnag bombalandı

Bölücü terör örgütüne yönelik başlatılan Pençe Kılıç operasyonu kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait savaş uçaklarının Suriye’nin Tel Rıfat ve Minnag bölgelerindeki terör mevzilerini ateş altına aldığı belirtildi.

Hulusi Akar Harekat Merkezi’nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’da gerçekleştirdiği toplu açılışlar kapsamında ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası da hizmete girdi.

Açılışın ardından Pençe Kilit Harekatı’nda teröristlerin saldırısı sonucu iki askerin şehit olduğu haberini alan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kentten hemen ayrılarak Ankara’ya geçti.

Milli Savunma Bakanı Akar’ın TSK komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’nde toplantı halinde olduğu açıklandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Avustralya hayran kaldı: F-35’in yapamadığını yapıyor

Avustralya Askeri Havacılık Tarihi, yerli ve milli olarak üretilen 5. nesil savaş uçağı KAAN ile …

Bir yanıt yazın