Düzce’de 4.3 büyüklüğünde deprem

Düzce’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 06.57’deki depremin derinliği 9,72 kilometre olarak ölçülürken, çevre illerde de hissedildi.

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydanan gelen 5.9’luk depremin üzerinden 4 gün geçerken, sabah saatlerinde bir artçı sarsıntı daha yaşandı.

4.3 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Düzce Merkez’de 4.3 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi.

Saat 06.57’deki depremin derinliği 9,72 kilometre olarak ölçülürken, çevre illerde de hissedildi.  Depremde, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Çilimli ilçesine bağlı Döngelli köyü, büyüklüğünü ise 4.6 olarak açıkladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Barzani Başkan Erdoğan’ı Erbil’de kırmızı halıda karşıladı!

Bağdat’taki resmi görüşmelerini tamamladıktan sonra Erbil’e geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IKBY Başkanı Neçirvan Barzani …

Bir yanıt yazın