Erdoğan, terör operasyonunun işaretini vermişti

Taksim’deki terör saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütünün bunun bedelini en ağır bir biçimde ödeyeceğini belirterek, sınır ötesi operasyonun sinyalini vermişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi öncesi yaptığı konuşmada, Taksim’deki patlamaya ilşkin açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer vermişti:

“Terör tehdidini kaynağında bertaraf etme stratejimizi sürdüreceğiz”

Türkiye’nin akıbetinde terörün yer almayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Emniyet birimlerimiz, hain saldırının faili olan teröristi ve iş birlikçilerini kısa sürede yakalamışlardır. Ülkemizin ve bölgemizin geleceğinde terörün hiçbir türlüsüne yer olmadığının altını tekrar çizmek istiyorum.

Terör tehdidini kaynağında bertaraf etme stratejimizi kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz. Tüm dost ve müttefiklerimizin de Türkiye’nin bu haklı mücadelesine samimi desteğini bekliyoruz.”

“Bir gece ansızın gelebiliriz” demiştik

Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından, “Bir gece ansızın” havalanan Türk savaş uçakları, topçu desteği ile de Suriye’den Irak’a kadar olan alanda, terör örgütü YPG/PKK’ya yönelik ne kadar hedef varsa ateş altına almaya başladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın