İstiklal’de İstikbalimize yapılan kanlı saldırıyı lanetliyoruz

Ülkemiz karanlık günlere geri çekilmek isteniyor. Geçmişte de ne zaman ki Başkan Erdoğan bir yurt dışı gezisine çıkacak olsaydı ya gitmeden önce ya da gittikten sonra eli kanlı vampirler bombalar patlatıp masum vatandaşlarımızın canına kıyıyorlardı. Şimdi de aynısı yapılmak isteniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya’da düzenlenecek olan G-20 Liderler Zirvesine hareket etmeden önce bu kalleş saldırının yapılıyor olması bizi hiç şaşırtmıyor. Bu eli kanlı faillerin en kısa sürede bulunacağından şüphemiz yoktur. Bu da gösteriyor ki  şimdilerde sahada bir bir temizlenen ve ayakkabı numaralarına kadar tespit edilen bölücü hainler, emperyalistlere uşaklık eden gafiller yine bombalarla korku salmaya yöneldiler ama nafile.  İstanbul Taksim’de masum vatandaşlarımıza yönelik bu akıl ve vicdan yoksunu saldırıları gerçekleştiren kirli elleri, nefesimiz tükenene kadar lanetliyor ve lanetlemeye devam edeceğiz.

Kandan beslenen, milliyet, din, insan, vatan ve hiçbir değer tanımayan terörün kanlı elleri elbet kırılacaktır. Yurdumuza korku salmaya çalışanlar elbet en kısa zamanda cezasını bulacaktır. Suçsuz savunmasız insanlara kalleşçe yapılan saldırıların her türlüsünü lanetliyor, teröre destek veren veya uşaklık edenlere Allah,  her türlü belasını onlara kendi içinden versin.

Ey emperyalizme uşaklık eden eli kanlı teröristler şunu iyi biliniz ki; biz Türk Millet olarak korkak değiliz ki saklanalım, biz çakal değiliz ki kaçalım, biz sizin gibi ruhunu satılmışlar gibi kahpe değiliz ki masum insanları sırtından vuralım. Biz Türk’üz Türk. Türk hiçbir belaya baş eğmez beladan da kaçmaz. Ama İstiklalde istikbalimize terör ile korku salmaya çalışan ve kandan beslenen siz zalimlerin korkusu olmaya devam edecektir.

Bizim devletimize ve milletimize güvenimiz tamdır. Ey eli kanlı emperyalizmin uşakları şunu iyi biliniz ki; ne yaparsanız yapın. Bu milleti bölemezsiniz. Korku salamazsınız. Şunu iyi biliniz ki, bu eli kanlı eylemleriniz bizi daha çok perçinleştirecektir. Biz biliriz ki; konuyorsa dala bölücü leş kargaları dal kesilir! Bölücüler şehre kadar iniyorsa dağdan, yol kesilir! Eğer ki masum vatandaşa bomba atıyorsa, kol kesilir! Bu vatana ihanet eden baş ise, baş kesilir!

Eli kanlı vampirler sözüm sizedir. Şunu iyi belleyiniz ki, bombalar bu necip milleti korkutamaz. Milletimizin göğsündeki iman ve vatan aşkıyla barışın ve aydınlık bir geleceğin teminatı, siz korkakların da korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Allah bu necip millete zeval vermesin. Rahmetini desteğini himayesini nimet ve inayetini üzerimizden eksik etmesin. Bu kanlı terör eyleminde şahadet şerbetini içen kardeşlerimize Allahtan gani gani rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle terörün her türlüsünü, teröriste silah, mühimmat desteği verenleri bir kez daha lanetliyoruz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın