Kandil’de değil ODTÜ’de kimyasal silah provokasyonu!

ODTÜ’de terör örgütü PKK sempatizanı, kimyasal silah iftirasıyla Türk Silahlı Kuvvetleri’ni suçlayarak devleti hedef aldı..  Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) yeni bir skandala imza atıldı..

PKK’ya sempatizyanlığı ile tanınan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın TSK’ya kimyasal silah iftirasında bulunmasıyla ve HDP’nin desteklemesiyle başlayan propaganda ODTÜ’de devam etti.

‘ODTÜ Forum’ isimli terör örgütü sempatizanı bir grup, HDP’nin ve TTB Başkanı Şebnem Korur Finacancı’nın kimyasal silah yalanına destek olmak için bir pankart astı.

PKK sempatizanlarından ‘kimyasal silah’ provokasyonu

‘Kimyasal silah insanlık suçudur. Katil devlet hesap verecek.’ ifadelerinin yer aldığı skandal pankart, Türkiye Gençlik Birliği üyeleri tarafından indirildi.

Afiş indilerek yerine Türk bayrağı asıldı

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, pankartı indirmelerinin ardından yerine Türk bayrağı astı.

TGB ODTÜ Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı: “Türk Ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rastlanmamıştır. ODTÜ Mehmetçiğin yanında!”

“ODTÜ’ye bu pankartı asanlar hesap verecek”

Öte yandan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Mustafa Açıkgöz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  “Üniversiteler ilim ve bilim yuvasıdır ve öyle kalacak. Ülkemizin tek bir karış toprağında dahi bu teröristlerin kalıntısı kalmayana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Nokta. ODTÜ’ye bu pankartı asanlar hesap verecek!”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın