Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ayağı kırıldı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, oğlunun da yer aldığı U15 takımıyla yaptığı maç sırasında ayak baş parmağını kırdı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ayağından bir sakatlık geçirdi.Ahmet Ercanlar’ın haberine göre; Ali Koç’un, oğlunun da yer aldığı U15 takımıyla yaptığı maç sırasında ayak baş parmağının kırıldığı öğrenildi.

Dernek açılışına koruyucuyla gittiParmağında kırık olduğu belirtilen Ali Koç, Konya’daki dernek açılışına ayağında atelle gitti.

Ali Koç’un durumunun ciddi olmadığı ve görevine sorunsuz devam edeceği öğrenildi.Fenerbahçe bu sezon iyi gidiyorGeçtiğimiz sezonlarda ligde sorunlar yaşayan Fenerbahçe, bu sezon Jorge Jesus liderliğinde Süper Lig ve Avrupa’da da lider konumda.

Başkan Ali Koç ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Şampiyonluğun ş’sinden bile bahsetmeyin. Camiada bir rehavet var, çok erken. Daha gidecek çok yolumuz var. Hep böyle gitmeyecek. Düştüğümüz zamanlar da olacak. Bunu tüm branşlar için söylüyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Ali Koç’tan şok suçlamalar: Galatasaray, Türk futbolu için bir beka sorunudur

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Koç, ezeli rakipleri Galatasaray’ın Türk futbolu için …

Bir yanıt yazın