Antalya’da skuter tutkusu, liseli 2 genci hayattan kopardı

Üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri Yağız Balcı ve Ada Kayahan, geçirdikleri skuter kazasında yaşamlarını yitirdi.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Portakal Çiçeği Caddesi’nde gece saatlerinde meydana gelen kaza, iki lise öğrencisini hayattan kopardı.

Üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı (18) ile Ada Kayahan (18), dershaneden çıktıktan sonra arkadaşları ile buluşup yemek yedi. Gençler, evlerine gitmek için elektrikli skutere bindi.

Çarpmanın etkisi ile yola fırladılar

Alınan bilgilere göre; Balcı’nın kullandığı skuter ile süratli olduğu iddia edilen Can G. idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Balcı ve Kayahan, yola fırladı.  İhbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan 2 arkadaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çocukluk arkadaşını evine götürüyordu

Cenazeler, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.  Balcı ile Kayahan’ın çocukluk arkadaşı oldukları, Balcı’nın kız arkadaşını evine götürdüğü öğrenildi.

Otomobil sürücü gözaltına alındı

Bu arada otomobil sürücüsü Can G. gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Skuter nasıl kullanılmalı

Elektrikli skuterlerin otoyol, şehirler arası karayolları ve azami hız sınırı saatte 50 kilometrenin üzerinde olan karayollarında kullanılması yasak.  Ayrıca kullanıldığı yollarda geçiş öncelikleri var. Skuterlere yalnızca tek kişi binmeli.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın