Adana’da vahşet! Bunu yapan insan olamaz! Kundaklanan 90 güvercin yanarak öldü

Kozan ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin kundakladığı barakadaki 90 güvercin yanarak öldü.
dana’nın Kozan ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi Estergon Sokak’ta Halis Gedik, gece uyumak için arkadaşı Mustafa Özev’a ait, içinde 90 güvercinin bulunduğu barakaya geldi. Barakada uyuyan Gedik, barakayı saran dumanla uyanıp, yangını fark edince kendini dışarı attı.

Kendisi kurtuldu, 90 güvercini yanarak can verdi
Alevlerin arasından yara almadan kedisini kurtaran Gedik, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekibi, yangını söndürdü. İtfaiye ekiplerince yapılan incelemede barakanın kundaklandığı, içindeki 90 güvercinin de yanarak öldüğü belirlendi.
“Bunu bir Müslüman yapmaz”
Alınan bilgilere göre; olayın ardından barakasını görmeye gelen Mustafa Özev, “Bunu bir Müslüman yapmaz. Bu sabilerden ne istedin, 90 tane hayvandan ne istedin? Bana yap ne yapacaksan. Varsa garezin bana yap. İçeride uyuyan arkadaşın üzerine kapıyı kapatmışlar.” dedi.

Duman kokusuna uyandığını aktaran Halis Gedik ise “İçeride uyuduğum esnada alev almış burası. Dumanın kokusuna uyandım, çıktım dışarı. Hayvanlar cayır cayır yanıyordu.” diye konuştu.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın