Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na : Başörtüsünü istismar etmenin manası yoktur

Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışına değinen Devlet Bahçeli, CHP Lideri’ne “Bu kadar hassasiyet gösteriyorsa, vekillerinden başlasın” diyerek CHP’li vekillere örtünme çağrısında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.  Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerini açıkladığı toplantının ardından ise soruları yanıtladı.

Bahçeli’ye, dün geceden bu yana siyaset gündemini tutan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Başörtüsü’ açıklaması yöneltildi.

Devlet Bahçeli, seçim dönemi yaklaşırken ikna çabaları dahilinde bu kez gündemine ‘Başörtüsü’ konusunu alan Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye’de başörtüsü sorunu olduğunu ve bu durumu yasal güvenceye alacaklarını söylemesi hakkında şu ifadeleri kullandı;

“Başörtüsü meselesi Türkiye’de 414 milletvekilinin katılımıyla çözülmüş bir meseledir. Şimdi başörtüsünü istismar etmenin manası yoktur.

Böyle bir yasa Meclis’e geldiğinde MHP yeni karara ihtiyaç olmadığını söyler. Kılıçdaroğlu bu kadar hassasiyet gösteriyorsa, milletvekillerinden başlasın başörtüsüne.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın