ABD Başkanı Biden’ın garip hareketlerinin sebebi ne?

ABD Başkanı Joe Biden, bir konuşma sırasında kürsüde yaptığı garip hareketlerle dikkat çekti.
ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin ev sahipliğinde New York’ta düzenlenen “Küresel Fon’un Yedinci İkmal Konferansı” adlı bir konuşma yaptı.

Kürsüden inerken sağa sola dönüp durdu
Biden’ın konuşması sonrasında kürsüden inerken yaptığı garip hareketler dikkat çekti.

Boşlukla tokalaşmıştı

ABD Başkanı konuşmasını yaptı yapmasına ancak konuşmadan çok, Biden’ın kürsüden inerken yapmış olduğu hareketler dikkat çekti. Daha önce de bu tarz görüntüler veren, boşlukla selamlaşan ve sık sık gaf yapan Biden, bu sefer ise oldukça anlamsız hareketlerde bulundu.

Kürsüden inerken kararsızlık yaşayan ve bir sağına bir soluna şaşkın şekilde bakınan Joe Biden’ı tüm salon bu hareketleri sırasında da alkışlamaya devam etti.

Peki ama Joe Biden neden sürekli olarak bu tarz haberlerle gündeme geliyor? Bunun sebebini anlamak güç olsa da iddialar ABD Başkanı’nın demans veya alzheimer hastalığına yakalanmış olabileceği yönünde.

Ayrıca ABD’de muhalefet, Biden’ın sağlığının iyi olmadığı gerekçesiyle başkanlıktan çekilmesi gerektiği konusunda baskı yapıyor. Joe Biden’ın sosyal medyanın diline düşen enteresan hareketleri günün konusu oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir yanıt yazın