Erdoğan’dan görüşme soruna sert çıkışı: O Biden ise ben de Erdoğan’ım

BM Genel Kurul toplantısı için New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin “ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmeyi diler miydiniz?’ sorusuna “Yok, o Biden ise Ben de Erdoğan’ım” şeklinde cevap verdi.
BM Genel Kurul toplantısı için New York’ta bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Reuters muhabirinin sorularına ayak üstü cevap verdi.

“O BİDEN İSE BEN DE ERDOĞAN’IM”

‘Biden ile görüşecek misiniz?’ sorusuna “Resepsiyonuna katılacağım” diyerek cevap veren Erdoğan, ‘Görüşmüş olmayı diler miydiniz?’ sorusuna ise “Yok niye, O Biden ise ben de Erdoğan’ım” şeklinde cevap verdi.  Erdoğan’ın senatörlerle buluşmasından F-16 satışlarıyla ilgili edindiği izlenim sorusuna da ‘olumlu’ dedi.

Türkiye, ABD’den 40 adet F-16 savaş uçağı ve mevcut savaş uçakları için 80’e yakın modernizasyon kiti satın almak için talepte bulunmuştu. Türkiye bu talebi Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi aldığı gerekçesiyle F-35 programından çıkarılmasından sonra yapmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın