Marifete bak marifete! Ümit Özdağ: Az önce Süleyman Soylu ile küfürleştik

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Süleyman Soylu ile telefon görüşmesi yaptığını ve bu görüşmede gerginlik yaşadıklarını söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki gerginlik bir kez daha kamuoyunun gündemine oturdu.

Mülteciler üzerinden yürüttüğü siyasetle gündeme gelen Özdağ ile Bakan  Soylu arasındaki gerginlik ilk olarak ise geçtiğimiz aylarda yaşanmıştı

“Adam yerine koymam”
Ümit Özdağ’ı, katıldığı bir TV programında ‘Operasyon çocuğu’ olarak adlandıran Süleyman Soylu, “Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Esfeli safilindir. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

İçişleri Bakanlığı’na gitti
Yayının ardından Özdağ ise, “Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek.” ifadeleri sonrasında bakanlığa yürümüştü.

Telefonda küfürleştiler
İkili arasındaki tartışma bugün yeniden alevlendi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ümit Özdağ, Süleyman Soylu ile telefonda küfürleştiklerini açıkladı.

“Yeri ve zamanı sen belirle”
Özdağ’ın paylaşımı ise şu şekilde; “Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın