Erdoğan’dan CHP tepkisi: Açıkça söylüyorum başaramayacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda CHP’ye sert mesajlar verdi. “Geçmişte tecrübe ettiğimiz bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmak istiyorlar.” diyen Erdoğan, “Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

Gündeme dair önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’ye de sert tepki gösterdi. Erdoğan “Geçmişte tecrübe ettiğimiz bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmak istiyorlar.

Samsun’dan fitne tüccarlarına söylüyorum, ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. ” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları: Sevgili Samsunlular, çok değerli dava arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bu salonumuzdan Samsun’un tüm ilçelerine, mahallelerine, hanelerine muhabbetlerimi gönderiyorum. Samsun’a 2 yıl önce il kongremiz ve projemizin açılışı için gelmiştik.

Salgın sonrası hasretin ardından Samsun’dayız. Siz gayretli neferlerle bir arada olma mutluluğu içindeyim. Sevdalara salonlara sığmayan dava arkadaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.

Samsun’da kuruluşundan bugüne görev yapmış tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hizmet bayrağını yükseğe taşımak için gayret gösteriyoruz.

Türkiye’ye yatırım kazandırarak, ülkemizi güçlendirerek güvene layık olmaya çalışıyoruz. Gençler, 30 Ağustos zafer bayramımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kutladık. Perşembe günü öğretmenlerimizin atamasını yaparak, görev yerlerine uğurladık.

Pazartesi de Kabine toplantımızı gerçekleştireceğiz. Salı günü de Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan’a gideceğiz.

“TEKNOFEST’İ GÖRÜP GURURLANMAMAK ELDE DEĞİL”

Küresel ölçekli yaşanan sıkıntılara rağmen var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin girişimcilik ruhu bu yıl Samsun’da.

Türkiye’nin nerelere geldiğini görme imkanı bulduk. Bir zamanların CHP’sinin koyduğu takozlar kalkınca bu millet nelere muktedir onu gösterdik.

Teknofest’i görüp de gururlanmamak elde değil. İktidara geldiğimizde yerli milli üretim yüzde 20’ydi şimdi yüzde 80. Bu durarak, yatarak olmuyor Bay Kemal çalışarak oluyor.

Ama sağolsun Teknofest’e turistik seyahat yapmış. İnşallah ilham almıştır.

Teknofest, bu milletin son derece kısıtlı imkanlarla büyük bir destan yazdığını gösteriyor. Türkiye için hayal kuran tüm gençlerimiz ülkemizi her alanda şampiyonlar ligine taşıyor.

Türkiye küresel ölçekte kendinden söz ettiriyor. Evlatlarımızı sinsi hesaplarına alet etmeye çalışan provokatörlere rağmen ülkemiz güven abidesi olarak göz dolduruyor.

Baykar ürünlerini yetiştiremiyor. 3 sene sonraya gün veriyor. Bu başarılardan ülkemizi teknoloji çöplüğüne getirenlerin rahatsız olduğunu biliyoruz. Bu ülke toplu iğne üretemiyordu.  Hepsinin en güzelini yapar hale geldik.

“GENÇLİĞİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Türkiye’nin savunma sanayi yanında diğer alanlarda da bağımsız hale gelmesine tahammülleri yok. Hellalleşme diyor. Bu bir oyun. Hesaplaşma sözünün almasının gerisinde bu hazımsızlık var.

Kimi şahsiyet fukaralarının partimizin kapısına kilit vurmasının gerisinde faşist kafayı hortlatma çabası vardır. Gençliğimiz yok diyenlere sesleniyorum, kendinize bakın.

Bizler gençliğimizle gurur duyuyoruz. Gençliğimizle birlikte hedefe yürüyoruz. Diyorlar ki kadın teşkilatı yok, AK kadınlar hazır. Kadınlarımız gençlerimizle ana kadememizle beraber gümbür gümbür geliyoruz.

Sayılı günleri iyi değerlendirecek İnşallah 2023’te de Cumhur ittifakı olarak sandıkları patlatacağız. Geçmişte tecrübe ettiğimiz bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmak istiyorlar.

Samsun’dan fitne tüccarlarına söylüyorum, ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız. Kimlerle kol kola girerseniz girin, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın