Soylu’dan Kılıçdaroğluna: Valileri İMAMOĞLU ile karıştırdın galiba

Konser ve festival yasaklarıyla ilgili paylaşım yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, Yok öyle yağma” demişti. Bu tehdit gibi sözlere Bakan Soylu’dan yanıt geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenecek festivalin valilik kararıyla iptal edilmesi sonrası Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN KÜSTAH SÖZLER

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada Valileri tehdit etti. Paylaşımda; “Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!” ifadeleri yer aldı.

TEHDİT GİBİ SÖZLERE BAKAN SOYLU’DAN YANIT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehdit gibi sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Bakan Soylu paylaşımında, “SSK (eski) Genel Müdürü, sözüm ona valileri tehdit etmiş, Çok korkmuşlar(!) Festival adı altında bir dizi sahtekarın gayrikanuni olarak yapmak istediği hiçbir organizasyona devlet izin vermez. Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez. Valileri İMAMOĞLU ile karıştırdın galiba.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın