Kılıçdaroğlu duymasın! Kredi kartı borçlarına yapılandırma hazırlığı!

Kılıçdaroğlu duymasın. Hükümet kredi kartı borcu olanlara ve takibe düşen kart sahiplerini rahatlatacak müjde vermeye hazırlanıyor.

Alınan bilgilere göre, hükümetin geçmiş yıllarda kredi kartını ödemede zorluk çeken kart kullanıcılarını rahatlatan bir çalışma yaptığı gibi yeni bir hazırlık içinde olduğu bildirildi. Türkiye’de kredi kartı borcu olan ve ödeme güçlüğü çeken kart sahiplerinin takibe düşmesini engellemek, mevcut ekonomik sıkıntılardan daha fazla etkilenmeden ödemelerin yapılması amaçlandığı öne sürülüyor.

Çalışmanın uzun süreden beri devam ettiği, çalışmanın sonuna geldiği bildirilirken, gerekli açıklamanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı ileri sürüldü. Çalışma ve vade ile ilgili çalışmanın sır gibi yürütüldüğü söylendi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın