Fenerbahçe, Kim Min Jae ayrılığını duyurdu

Sarı-lacivertliler, Kim Min Jae’nin Napoli’ye transfer olduğunu açıkladı.
Transfer sezonunun en çok konuşulan ismi Kim Min Jae’nin transferi gerçekleşti.

Fenerbahçe, Kim Min Jae’nin Napoli’ye transferinin resmi olarak gerçekleştiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, “Futbol Takımımızın formasını giyen Min-Jae Kim, İtalya’nın Napoli Kulübü’ne transfer olmuştur. Oyuncuya formamızı giydiği süre boyunca ortaya koyduğu performans için teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.” denildi.

Fenerbahçe 18 milyon alacak
Fenerbahçe, 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Kim Min-Jae için 18 milyon euro bonservis geliri elde edecek.

Sarı-lacivertlilerden yapılan KAP bildiriminde, “Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae’nin İtalyan Kulübü Napoli’ye, 18.050.000 euro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Yıllık 2 milyon artı bonuslar
Napoli, 25 yaşındaki Kim Min-Jae’ye yıllık 2 milyon euro artı bonuslar ve 1.5 milyon euro da imza parası verdi. 3+2 yıllık sözleşmede, 2024’den geçerli olmak üzere de 45 milyon euro serbest kalma maddesi olacak.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 1 gol kaydeden Kim Min-Jae, özellikle savunmada yaptığı kritik müdahaleler ile dikkat çekmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Ali Koç’tan şok suçlamalar: Galatasaray, Türk futbolu için bir beka sorunudur

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Koç, ezeli rakipleri Galatasaray’ın Türk futbolu için …

Bir yanıt yazın