Başkomutan Erdoğan’dan sınır ötesi için yeni harekat mesajı

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Güvenlik hattındaki eksikleri yeni harekatlarla tamamlayacağız. Bu çalışmaları titizlikle yürütüyoruz” dedi.
AK Parti’nin Kızılcahamam kampı başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kampın açılışında konuştu…

“Güçlü bir orduya sahip olmak mecburiyettir”
Türk Silahlı Kuvvetleri’ni dünyanın en modern orduları arasına katacak adımların atıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır ötesi için yeni harekat mesajı verdi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

“Güçlü bir orduya sahip olmak bir tercih değil, mecburiyettir. Ordumuzu içten içe çürütmek, zafiyete düşürmek, tarihi ve kadim değerleri ile bağını koparmak için her yola başvurdular.

“Güvenlik hattındaki eksikleri yeni harekatlarla tamamlayacağız”

Her dönem farklı araçlar ve kişiler kullandılar. En son FETÖ ihanet çetesi ile bu emellerine ulaşmaya çalıştılar. Milletimiz ile birlikte hamdolsun bu oyunu bozduk. Güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu darmadağın ettik. Harekatlarla oluşturduğumuz güvenli bölgelere 500 bin kişiyi yerleştirdik. Güvenlik hattındaki eksikleri yeni harekatlarla tamamlayacağız. Bu çalışmaları titizlikle yürütüyoruz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek yerel seçimin ardından ilk yatırımcılar toplantısını ABD’de yaptı

ABD’li yatırımcılara seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’de Haziran 2028’e kadar seçim olmayacağını, …

Bir yanıt yazın