Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun seçim taktiğiyle muhafazakar illerde 2023 için start verdi

CHP Lideri, partisinin oy oranının düşük olduğu Konya’yı bugün ziyaret ederken, buradaki ilk faaliyeti Mevlana Türbesi’nde dua etmek oldu.
CHP’de 2023 seçim çalışmaları başladı…

Seçimlere 1 yıl gibi kısa bir süre kalırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, son dönemde muhafazakarların oylarını alabilmek için söylemini değiştirmeye başladı.

Yaptığı konuşmalarda sık sık “Allah’ın izniyle iktidar olacağız.” gibi ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, muhafazakar kesim için özel kareler de paylaşmaya başladı.

Muhafazakar kentlerde sahaya indi
Son olarak CHP Lideri, partisinin oy oranı düşük olan muhafazakar kentlerde sahaya inerek çalışmalarını hızlandırdı.

Bu çalışmalar çerçevesinde Kılıçdaroğlu’nun bugünkü durağı da Konya oldu. CHP Lideri, burada ilk olarak kentin sembolü olan Mevlana Tütbesi’ni ziyaret etti.

Dua pozu
Kılıçdaroğlu burada, Mevlâna Celaleddin Rumi’nin kabri başında dua ederken, müze yetkililerinden de türbede bulunan Kur’an-ı Kerimler hakkında bilgi aldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın