CHP’li Özkoç’tan 10 soruya tuhaf cevap: Adayımız hazır, önce aday olduğunu açıkla

Millet İttifakı’nda adaylık tartışmaları yaşanırken CHP’den ilginç bir çıkış geldi. CHP’li Özkoç, Erdoğan’a aday olup olmadığını sordu, sonrasında da 6’lı masanın adayının hazır olduğunu, seçim günü belli olunca açıklayacaklarını söyledi.
Millet İttifakı’nın 2023 seçimlerinde aday çıkaracağı isim merak konusu. Partilerden ve kişilerden farklı açıklamalar gelirken, son dönemde CHP’den Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına işaret yapılıyor.

Son olarak, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, yaptığı açıklamayla şaşırttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunan Özkoç, “Sen aday mısın, değil misin önce onu açıkla” dedi. Özkoç, “Desene, ‘Ben cumhurbaşkanlığına adayım, Kılıçdaroğlu sen de aday mısın?’ Bunu böyle soramıyorsun” ifadelerini kullandı.

“ADAYIMIZ HAZIR, ÖNCE SEÇİM GÜNÜ AÇIKLANSIN”

6’lı masanın adayının hazır olduğunu da öne süren Özkoç, “Sen ‘seçimi şu gün yapıyoruz, iki ay sonra yapıyoruz, üç ay sonra yapıyoruz’ de, biz adayımızı açıklayacağız” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın