Hangisi doğru! 15 Temmuz’da Kılıçdaroğlu TBMM’de mi yok İstanbul’da mıydı?

CHP’li vekil Engin Özkoç, “Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı” dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ‘kaçmakla’ ilgili iddialar ortaya atmıştı. Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan da “Siz Erdoğan’ı 15 Temmuz’da kaçırtamadınız. Ama sen gece 23.00’de tankların arasından kaçtın.” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine CHP’den bir açıklama geldi.

“15 Temmuz’da Erdoğan saklanırken, CHP’li vekiller TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı” Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 15 Temmuz’da CHP Genel Başkanı ve milletvekillerinin TBMM’ye gitmek için yola çıktığını söyledi:

“Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı. TBMM kapılarını ilk açan CHP vekilleridir!”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İhmaller zincirine CHP’den pes dedirten pişkinlik!

Antalya’da bir kişinin ölümü, 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik faciasıyla ilgili ANET’in eski genel müdürü …

Bir yanıt yazın