Engin Özkoç’a Bülent Turan’dan Menderes göndermeli olay yanıt

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Başkan Erdoğan’ı hedef alarak “kaçacak” iftirasını devam ettiren CHP’li Engin Özkoç aynı iftirayla Bakan Soylu hakkında paylaşım yaptı. Skandal paylaşıma olay cevap AK Partili Bülent Turan’dan geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin bir kaçış planında olduğunu iddia edip, kamuoyuna açık belgelerle yeni bir algı operasyonuna girişmişti.

Kılıçdaroğlu’nun iddialarına AK Parti’den peş peşe sert tepki gelirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak tepkisini tek kelimeyle gösterdi. Bakan Soylu, paylaşımına ‘Yalancı’ notunu düştü.

ENGİN ÖZKOÇ’A TEPKİ: GEÇTİ O GÜNLER KENDİNİZE GELİN

Paylaşımı hazmedemeyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ‘Kaçamayacaksın Soylu’ ifadeleriyle, Bakan Soylu’nun paylaşımına benzer bir görsele yer verdi.

Özkoç’un skandal paylaşımına, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, oldukça sert sözlerle tepki gösterdi.

Özkoç’un paylaşımını alıntılayan Turan, “Yani?! Rahmetli Menderes’e yaptığınız gibi önce asacak, sonra da yağlı urgan parasını ailesinden mi isteyeceksiniz?! Korkmuyoruz saçma sapan tehditlerinizden. Geçti o günler kendinize gelin!” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın